28. joulukuuta 2010

Vanha koira ei opi uusia temppuja - viisas koira oppii mutta pelaa omilla säännöillään..

Joulu oli ja tuli, täällä se oli vaan päivä muiden joukossa. Kokkasin soijapullia ja perunamuusia näiden ihmeteltäväksi - suomalainen sapuska maistui hyvälle ja jengin maha saatiin täyteen. Joululauluja ja muuta hömpötystä ei onneksi tänä vuonna tarvinnut kuunnella yhtään (mitä nyt olin korvana kavereiden joulutuskalle) ja nyt ymmärrän miks porukka karkaa ulkomaille joulun aikaa

  * * *

Ollaan käytetty kolme-neljä päivää Calimeron seikkailut - sarjan kakkososan kuvaamiseen. On äärettömän vaikeeta saada superälykäs, kouluttamaton koira tekeen sitä mitä me halutaan. Edes ruualla houkuttelu ei enää tepsinyt parin otoksen jälkeen. Kun Cali tajus et me halutaan sen tekevän jotain, se istui tyynesti paikallaan ja katseli meitä "Luuletteko tosiaan et tuun sinne" - ilme kasvoillaan. Out-takesit näiden kahden pätkän kuvaamisesta jaksaa naurattaa meitä enemmän kun mikään ei toimi ja Cali juoksee väärään suuntaan ja kamerasta loppuu akku ja rekvisiitta uupuu ja ihmiset on väärässä paikassa ja "näyttelijät" ei itsekään tiedä mitä pitää tehdä ja ja... Ehkä meidän täytyy tehdä "Making Calimero movies" sarja myöskin..
"Leffakuvauksia" lukuunottamatta täällä ei oo oikeen tapahtunu mitään ihmeellistä, siksi on bloginkin kirjottaminen ollu vähän vaiheessa.. Updatea tulee aina kun jotain kirjottamisen arvosta tapahtuu :)  Calimero-sarjan eka jakso löytyy YouTubesta (ja täältä) nyt ja kakkososa ihan kohta-pian, vika editoinnit ja lataus tuubiin uupuu, Stay Tuned!!

3 kommenttia:

  1. voi eeeei! suloinen pelastajakoiruus! :D ihana, näitä lissää :)

    VastaaPoista
  2. :) huomenissa (tai viikonlopun aikana) tulee kakkososa julki, pidä facea silmällä, laitan linkin sinne <3

    VastaaPoista
  3. katselinpa koiruuden seikkailuja jälleen ja enpä voi olla toivomatta lisää :D ihania "sankaritarinoita" ;)

    VastaaPoista